Obrt sa dugogodišnjim iskustvom na području brodske elektronike zadnjih nekoliko godina nudi i sisteme dobivanja električne energije iz obnovljivih izvora.

Firma sa sjedištem na otoku Pašmanu i uredom u biogradskoj marini dobro obuhvaća potrebe korisnika na kopnu,kao i na otocima.

 

Brodska elektrika i elektronika je primarna djelatnost u kojoj nudimo najkvalitetnije proizvode firmi:

Actuant grupacija u koju između ostalih spadaju Mastervolt,BEP Marine Limited i Marinco

Mastervolt-vodeći proizvođač brodskih elekro-sistema,punjenja te distribucije struje (12/24/220V) na vašim plovilima

BEP Marine-strujni paneli,glavni prekidači,automatski osigurači i ostale električne komponente

Marinco-električni konektori,kabeli i adapteri za spajanje broda na struju na kopnu

Simrad-firma koja je svjetski renome izgradila na elektronici za velike motorne jahte,mada njihove plotere i ostalu opremu sve češće viđamo i  na jedrilicama.

LOWRANCE- je proizvođač brodske elektronike od 1957 godine,specijaliziran za opremanje brodova is segmenta “pleasure-fishing” tj.big game fishera te ostalih manjih brodova za ribolov.

B&G-uređaji su rađeni posebno za jedrenje,i koriste se na svim brodovima na velikim natjecanjima (Americas Cup,Volvo Ocean Race,Vendee Globe i dr.).Visoka kvaliteta i pouzdanost,kao i osluškivanje potreba jedriličara je od B&G-a stvorilo vrhunsku firmu koja postavlja standarde u brodskoj elektronici za jedrenje…

Jeppesen-profesionalni sustavi za navigaciju sa mariniziranim kompjuterima idealni za profesionalce kao što su policija,SAR(služba spašavanja na moru) ribari i svi ostali koji žele vrhunske uređaje za navigaciju i ribarenje.

Maretron-monitoring i kontrola svih parametara uključenih u NMEA2000 brodsku mrežu.

ComNav-najveći privatni proizvođač autopilota na svijetu omiljen među profesionalnim ribarima diljem svijeta nudi široku paletu satelitskih kompasa,autopilota kao i ostalih brodskih instrumenata.

Vršimo prodaju, ugradnju i servis uređaja i instalacija na plovilima i objektima, slobodno nam se obratite  za savjet i informacije.

 

Solarni sistemi su zadnjih par godina sve popularniji kako za vlasnike brodova tako i za sve one kojima nije dostupna električna energija iz klasične mreže zbog sve jeftinijih solarnih panela i tehnologije izrade.

Nudimo veliki asortiman solarnih ploča,regulatora punjenja,inventera,baterija te izračun svih  parametara koji će zadovoljiti vaše potrebe za električnom energijom.