simrad-logoNX 40 Navstation

NX40_aSimrad NX40 i NX45 NavStations su multifunkcionalni navigacijski sistemi za motorne brodove i jedrilice. Jednostavni za upotrebu sa visokom rezolucijom na ekranu u boji. Kompleksne funkcije se mogu vršiti koristeći samo par tipki, omogajući jednostavnost korištenja.

NavStation može biti samostalan uređaj ili umrežen dajući informacije kao GPS ploter, radar, fishfinder ili dajući informacije vezane za stanje motora. Mogućnost razmjene podataka sa vanjskim uređajima kao što su autopiloti, AIS prijemnici, instrumenti na jedrilicama, motornim brodovima, motorima, video kamerama čini NavStation vrlo fleksibilnim.

• Visoko kvalitetni ekran

Simrad NX40 ima 8.4 inch-ni ekran, dok Simrad NX-45 ima 12.1 inch-ni erkan. TFT ekran u boji visoke rezolucije snažnog pozadinskog osvjetljenja i kvalitetnom izradom eliminira moguću kondenzaciju unutar ekrana te povećava kontrast i kut gledanja, omogućavajući nesmetani rad prilikom direktnog sunčevog osvjetljenja.

• Ploteri visokih preformansi
Simrad NX-40 i NX-45 su visoko integrirani marine ploteri. Izuzetno brzo osvježavanje karte na Simradu NX-40 I NX-45 čini zadavanje rute vrlo jednostavnim i pregled detalja na karti vidljivim. Također osigurava visok stupanj sigurnosti prilikom dinamične i brze vožnje.

• Ugrađeni echosounder
NavStations se isporučuju sa ugrađenim echosounderima što ustav čini vrlo efektnim i cjenovno prihvatljivim. Sve što trebate dodati je sonda. Echosounder automatski prilagođava snagu s obzirom na priključenu sondu optimizirajući prikaz dna i ribe. Jedriličari koji nemaju želju koristiti ugrađeni echosounder za ribolov, mogu ga korisititi kako bi imali podatke o dubini, brzni i temperaturi mora.

EKRAN
Veličina ekrana:
8.4 in \ 213 mm

Rezolucija:
800 x 600 (H x W)

Tip ekrana:
TFT color

Pozadinsko osvjetljenje:
Ekran/tipkovnica

SONAR

Frekvencija:
50/200 kHz

Izlazna snaga:
Max 1kW

Dubina sonara:
Max 1080 ft \ 3300 m

Karte
C-MAP™ SD Card (NT, NT+ or NT MAX) 2 SD utora, Data kartica ,Vanjski alarm

Potrošnja:
350mA bez pozadinskog osvjetljenja, Max 1A sa potpunim osvjetljenjem

Dimenzije:

Širina 11.2 in \ 285 mm
Visina 7.5 in \ 190 mm
Dubina 3 in \ 75 mm

Radna temperatura
0 – 50 C (32 – 122 F)