Lowrance_logo_CMYK100-90-0-0 HDS Lowrance StructureScan 2™

LSS-2_Exploded_2

Vodeći svjetski proizvođači brodske elektronike, Lowrance i Simrad Yachting, predstavili su novu generaciju sonara- LSS-2 StructureScan HD.

Podižući granicu u tehnologiji pronalaska ribe i prikaza podvodne strukture, LSS-2 donosi veću bočnu pokrivenost kao i bolju definiciju meta i dna, čime omogućava svojim korisnicima bržu pokrivenost većeg područja sa jasnim prikazom svih detalja.

Baziran na jedinstvenoj tehnologiji DownScana u kombinaciji sa SideScanom, poboljšani dizajn StructureScan HD sonde sadrži tri namjenska signala za jasan i čisti prikaz lijevo, desno i direktno ispod plovila.

Novi StructureScan HD sistem u potpunosti je kompatibilan sa Lowrance HDS-om, Simrad NSS, NSE i NSO uređajima, te B&G Zeus multifunkcijskim ekranima.

Sa prvim StructureScan sonarom ( LSS-1) nautičari i ribiči morali su birati između udaljenog bočnog skeniranja sa manje detalja i bližeg skeniranja sa više vidljivih detalja.

Sa LSS-2 StructureScan HD sonarom korisnici će doživjeti bolji bočni prikaz sa vrhunskom rezolucijom. U dubinama manjim od 17 metara, novi StructureScan pokriva dvostruko veću bočnu udaljenost čime Vam ujedno štedi gorivo i vrijeme dok tražite idealno mjesto za ribolov i ronjenje.

lowrance-lss-2                                                               LSS-1_Transducer_Thru-hull-C

S Gen2 uređajima podržava StructureMap funkciju- alat koji omogućuje bilo kome sa StructureScan sustavom da generira detaljnu podvodnu kartu svog omiljenog ribolovnog područja. To se postiže geo-referenciranjem informacija bočnog prikaza i preklapanjem istog preko tradicionalnih karata, omogućujući korisnicima dodatno vrijeme i alternativnu referencu za pregled i razumijevanje onog što vidite.

LSS-2 je kompatibilan sa Navionics kartografijom pa korisnici mogu jednostavno pregledati StructureMap detalje na vodi i kod kuće- bez pomoći računala.

Ono što nova generacija donosi su opcija postavljanja kursora bilo gdje na ekranu kako bi se dobile informacije o dubini meta i udaljenosti od plovila i TrackBack funkciju kojom se možete vratiti na prethodni zapis te vidjeti zabilježena omiljena ribolovna područja, izmijeniti ih, izbrisati ili dodati nova.

StructureScan HD paket sastoji se od modula, sonde i Ethernet kabla. Modul ima tri Ethernet ulaza za pregled slika na tri multifunkcijska ekrana.