Lowrance_logo_CMYK100-90-0-0HDS Lowrance StructureScan ™ Sonar

LSS-1_Diagram-HDS2Lowrance LSS-1 StructureScan ™ sonar je kompatibilan za umrežavanje, pregled i neovisnu kontrolu sa svim HDS multifunkcijskim zaslonima, ​​uključujući i HDS 5m, 7m, 8m i 10m.

 

Nevjerojatne mogućnosti, vidi više, pokazuje više,daje još mnogo toga što ste do sada samo mogli sanjati.

Lowrance StructureScan (LSS) je najnovija tehnologija prikaza detalja, savršena slika dna, detaljan pregled grebena, kanala, riba, predmeta u moru, prikaz svih detalja vrhunske jasnoće, za takav prikaz i vrhunske performanse prikaza možete koristiti bilo koji HDS višefunkcijski zaslon.

Jednostavno mrežno povezivanje do tri HDS uređaje za prikaz sonara i putnih točaka dijeljenjem unutar mreže.
Vrhunske mogućnosti priložene sonde su najnovija Lowrancova inovacijska rješenja pogledu prema dolje, izgleda snimljenog prikaza je najjasniji i najrealniji prikaz slike ispod plovila .
Značajna poboljšanja performansi u kombinaciji visoke tehnologije, po sistemu „plug and play“, modularnim povezivanjem daje vam najviše snage za prikaz slike kada ste u ribarenju.
Djeluje odvojeno ili zajedno u kombinaciji s nagrađivanim Broadband Sonar HDS zaslonom i priloženom sondom .
Nudi Vam ekskluzivni „Trackback“, mogućnost za istovremeno prikazivanje sonarnog i navigacijskog prikaza iz prošlosti kako bi ste postavili željene lokacije i dijelili ih preko mreže.
Daje Vam više mogućnosti u fotografskom prikazu lokacija na kojima ste vršili sondiranje.

StructureScan mogućnosti pružaju novu dimenziju u sonarnom prikazu kao nikad do sada . Predivno jednostavan za instalaciju.

Mozak StructureScana:

lss-srce

Lowrance LSS-1-u potpunosti vodootporan modul.

Priključite ga na napajanje 10-18 VDC , a preko Ethernet kabela jednostavno ga povezujete u mrežu do tri HDS zaslona, sa mogućnosti nezavisne kontrole prikaza na svakom od njih. Također ga možete umrežiti s drugim HDS dodacima (modulima) kako bi obogatili vašu sigurnosti i zabavu na vašem plovilu. Lowrance Broadband Radar BR24 ™ je još jedna opcija, prvi Broadband radar koji prikazuje i najmanje detalje koji su vrlo važni za sigurnu plovidbu za kopnene i morske vode i uske luke.

Srce StructureScana:

lss-brain

Lowrance LSS-1 je sonda za StructureScan . Čvrsta, glatkih linija, niskog profila za instalaciju na krmu, zrcalo pa čak i na trolling motor (s jednostavnim adapterom), u kompletu dolazi sa ugrađenim temperaturnim senzorom.
Za montažu na zrcalo napravljen je poseban nosač od nehrđajućeg čelika, u slučaju da ste oštetili LSS-1, nosač po sistemu kick-up Vam dozvoljava jednostavnu zamjenu a da pri tom ne mijenjate cijelu sondu.

 

 

 

Specifikacije:
Radna frekvencija sonara : 455kHz i 800kHz
Izlazna snaga sonara: Max. WRMS:500W, WPK:4000W
Umrežavanje: Ethernet priključak
Napajanje: 12VDC (napon: 10-18VDC)
Potrošnja: Max. 0,75A
Težina: 0,816 kg
Kabel: 6m, do sonde

Ostale značajke:

Sidescan Specifikacije:
Max Range: 455kHz / 150 met. po strani, 800kHz / 100 met. po strani
Max brzina: 56 km / h
Mark objekata: 24 km / h
Optimalna brzina: 16 km / h ili manje

Downscan Specifikacije:
Max Dubina: 30 met.(800kHz), 100 met. (455kHz)
Max brzina: 88 km / h
Mark objekata: 56 km / hOptimalna brzina: 16 km / hili manje