Lowrance_logo_CMYK100-90-0-0Broadband Radari

 

3G Broadband Radar

lowrance_3g_broadbandBroadband 3G radar omogućava vam da vidite više meta još dalje od vašeg broda.
S njim ćete dobiti iste impresivne mogućnosti na malim udaljenostima sa mogućnošću prikaza meta koje su prije bile preslabe da biste ih vidjeli. Simradov Broadband radar pruža odličnu rezoluciju meta čak i na dosegu od 1/32nm.
Dokovi, markeri kanala, vezana plovila i ostale važne mete prikazani su tako da vrlo jednostavno možete raspoznati pojedinačne mete, što vam daje dodatnu sigurnost pri plovidbi u skučenim prostorima.
Tehnologija Broadband radara također eliminira i main bang običnog pulsnog radara ( zamračena „mrtva zona“ odmah uz plovilo) koji ometa detekciju meta blizu plovila.
Zbog toga što Simrad Broadband radar odašilje samo 1/10000 snage standardnog pulsnog radara ( zrači 5 puta manje od prosječnog mobilnog telefona), siguran je za montažu na mjestima na kojima to do sada nije bilo moguće.
Ovaj uređaj također ima i najmanju potrošnju od bilo kojeg X-band marine radara, što ga čini idealnim radarskim sustavom za jedrilice i ostala plovila s ograničenom potrošnjom struje.
Nije više potrebno čekati 2 do 3 minute da se magnetron zagrije- 100% je solid- state.
Kada padne noć ili se pojavi magla uvijek ćete biti spremni. Ovaj sistem je idealan za jedrilice i ostala plovila sa limitiranim električnim napajanjem.

ZAJEDNIČKE KARAKTERISTIKE 3G I 4G RADARA

1. BEZ KONKURENCIJE NA KRATKOM DOMETU Najbolje performanse tamo gdje je najpotrebnije ( nema main banga)

2. DETALJI BEZ SMETNJI Visoka razlučivost odvajanja zgusnutih meta, poboljšano odbijanje meta, automatski sidelobe suppresion

3. EKSTREMNO NISKO ZRAČENJE Sigurniji od bilo kojeg radara na tržištu ( emitira manje radijacije od mobilnog telefona) sto omogućava montažu bilo gdje na plovilu

4. TRENUTNO UKLJUČIVANJE Daje trenutnu sliku radara bez prethodnog zagrijavanja

5. MALA POTROŠNJA STRUJE Idealan za turističke brodove bilo koje veličine.

6. MODEL RADA SA VELIKOM BRZINOM Mogućnost odabira brzine okreta scannera od 36 okretaja u minuti. Olakšava prikaz malih i brzih meta za pojačanu sigurnost.

7. MARPA Duplo praćenje meta na svakoj podjeli ekrana ( 2x 10 meta)

8. DUAL GUARD ZONE Zaštita sa vise strana

10. BRZA INSTALACIJA Nema otvaranja scannera, nema podešavanja i nije potreban licencirani stručnjak za postavljanje.